Dünya Down Sendromlular Günü

Dünya Down Sendromlular Günü -Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: Ailelerin gösterdiği sabır, sebat ve fedakarlık önemli


BİLECİK (A.A) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ailelerin gösterdiği sabır, sebat ve fedakarlığın önemli olduğunu bildirdi.
     Yağcı, AK Parti Bilecik Sosyal İşler Başkanlığının düzenlediği 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü programında, down sendromlu çocuklar için düzenlenen etkinliğin anlamlı ve mutluluk verici olduğunu söyledi.
     Ailelerin gösterdiği sabır, sebat ve fedakarlığın önemli olduğunu ifade eden Yağcı, şöyle konuştu:
     Dünyada cenneti kazanmak bu olsa gerek. Anne ve babaların böyle güzel çocuklara sahip olmasının verdiği hazzı ve sevinci görüyorum. Evladını bu anlamda yetiştirmek bir taraftan büyük bir zorluk, diğer taraftan ise insanın geleceği için büyük bir imkandır. Belediye olarak son yıllarda engelli kardeşlerimiz için yenilik ve imkanlar meydana getirdik, bu yöndeki yenilik ve hizmetlerimizi aralıksız sürdüreceğiz. Belediyesi bünyesinde hizmet veren engelli ulaşım aracı vatandaşımızın hizmetinde.
     AK Parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da yerel yönetici ve siyasetçilerin engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaları noktasında önemli görev ve sorumluluğa sahip olduğunu ifade etti.
     Yağcı, çocuklara ve ailelere çeşitli hediyeler verdi. Program, çocukların müzik eşliğinde oyun oynamaları ve dans etmeleriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Mehmet Candikmen / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Dünya Down Sendromlular Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER