Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası

Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası -Konyada, kampanya kapsamında 16 derslikli Anadolu sağlık meslek lisesi yapımı için protokol imzalandı


KONYA (A.A) - Konyada, Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası kapsamında 16 derslikli Anadolu sağlık meslek lisesi yapımı için protokol imzalandı.
     Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, valilikte düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, kampanya kapsamında her hafta bir imza töreni düzenlediklerini belirtti.
     Konyalı hayırseverlerin eğitim ve sağlığa çok önemli yardımlar yaptıklarını anlatan Doğan, Konyadaki 100 okuldan 30unu hayırseverlerin yaptırdığını söyledi.
     Vatandaşları hayra teşvik için uğraştıklarını ve imza törenlerini bunun için yaptıklarını vurgulayan Doğan, Sağolsunlar, Saliha Ulaşan Hanımefendi de 16 derslikli bir okulu Seydişehir ilçemize kazandırıyor. Hayırsever olmak, zengin olmak demek değildir. Hayırseverlik, gönüllü olmak demektir. Saliha hanım da çok zengin değil ama bir gönüllü olarak okulumuza mali destek sağlayacak diye konuştu.
     Hayırsever Saliha Ulaşan ise memleketini çok sevdiğini ve uzun zamandır Seydişehire okul yaptırmayı hayal ettiğini dile getirdi.
     Hayalini bugün itibariyle gerçeğe dönüştürdüğünü aktaran Ulaşan, Çocuklarımız güzelce okuyup meslek sahibi olsunlar. Devletimizin de desteğiyle böyle bir işe giriştik. İnşallah hayırlı olur dedi.
     Konuşmaların ardından Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası kapsamındaki 191. protokol imzalandı.
     İmza törenine AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Seydişehir Belediye Başkanı Abdülkadir Çat ve İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan katıldı.
    
     Muhabir : Mümin Altaş
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Eğitime Yüzde Yüz Destek kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER