Gençlik Fotoğraflarına Demokrasinin Yansımaları Projesi

Gençlik Fotoğraflarına Demokrasinin Yansımaları Projesi


KAYSERİ (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından desteklenen Gençlik Fotoğraflarına Demokrasinin Yansımaları Projesi kapsamında resim sergisi açıldı.
     Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonundaki açılışa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı, Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, proje ortakları ve öğrenciler katıldı.
     Proje kapsamında Romanya, İtalya, Estonya ve Litvanyadan Türkiyeye gelen ve farklı mesleklerde çalışan 16 kişi bir hafta boyunca Kayseri genelinde Demokrasi konulu fotoğraf çalışması yaptı. Çekilen fotoğrafların 25 tanesi Kültür ve Turizm Müdürlüğü Sergi Salonunda sergilendi.
     İl Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Elmalı, farklı ülkelerden Türkiyeye gelerek Kayseriyi resmeden katılımcılara teşekkür etti. Fotoğraflara dikkatlice bakıldığında çeşitli farklılıkların görülebileceğini belirten Elmalı, bu tür projelerin farklı ülke insanların kaynaşması adına önemli olduğunu vurguladı.
     Açılışta, proje katılımcılarına sertifikaları verildikten sonra sergi gezildi.
    
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Gençlik Fotoğraflarına Demokrasinin Yansımaları Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER