Gönül Elçileri projesi Burhaniyede anlatıldı

Gönül Elçileri projesi Burhaniyede anlatıldı


BALIKESİR (A.A) - Burhaniyede Gönül Elçileri projesinin tanıtım toplantısı, Burhaniye Kaymakamı Ali Uslanmazın eşi Hayriye Uslanmaz başkanlığında yapıldı.
     Uslanmaz, Burhaniye Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, Türk milletimizin en önemli özelliğinin yardımlaşma ve dayanışma duygusu olduğunu söyledi.
     Bu duygunun, bin yıldır milleti güçlü yapan en önemli özellik ve artı olduğunu ifade eden Uslanmaz, Bu duygularla toplumdaki yaşlı, yetim, engelli vatandaşlarımıza kucak açmak onlarla sıcak bir ortamda bir ve beraber olmak yalnız olmadıklarını göstermek amacıyla Sayın Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde başlatılan Gönül Elçileri projesi çok önem taşımaktadır dedi.
     Avni Özpolat Anaokulu Müdürü Mehtap Güven de daire amirlerinin eşlerine projeyle ilgili bilgi verdi.
     Güven, projenin süresinin iki yıl olduğunu belirterek, Proje kapsamında koruyucu aile, kaliteli yaşlanma, engelli ve hizmetlere erişim, aile ve yoksulluk ile kadın ve güçlendirme alanlarında çalışmalar yapılacak. Projenin ilk 6 ayı, koruyucu aile hizmetlerinin yaygınlaştırılması olarak ön görülüyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi Burhaniyede anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER