Gönül Elçileri projesi

Gönül Elçileri projesi -Kırıkkale Valisi Kolat: -Çocuklar için ev ortamı, onların yetişmesinde ve geleceğe hazırlanılmasında önemli


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, çocuklar için ev ortamınIn, onların yetişmesinde ve geleceğe hazırlanmasında önemli olduğunu söyledi.
     İl Kültür Müdürlüğünde düzenlenen Gönül Elçileri projesi tanıtım programında konuşan Kolat, bu tür güzel projelerin kamuya duyurulmasının ve desteklenmesinin son derece önemli olduğunu, başlatılan bu projede en önemli faktörün projenin tanıtılması olduğunu vurgulayarak, çocuklar için ev ortamı, onların yetişmesinde ve geleceğe hazırlanılmasında önemli olduğunu kaydetti.
     Vali Kolatın eşi İlksen Kolat ise projeden başarı elde etmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını, çocukların biran önce sıcak aile ortamına kavuşturulması amacıyla çalışmalar gerçekleştirdiklerini, buradaki amaçlarının yurtlardaki çocukların bir an önce sıcak aile ortamlarına kavuşturulması olduğunu belirterek, bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşları ile toplantılar yapıldığını bildirdi.
     Kurumlarda bulunan amirlerin, çalışanların proje hakkında bilgilendirildiğini aktaran Kolat, şunları söyledi:
     Amacımız projeyi tanıtmak ve aracılığınız ile daha çok kişiye ulaşmaktır. Gönül elçiliği özgür irade ile herhangi bir maddi karşılık beklemeksizin grupların yaşam kalitelerini artırmak için bir birleşimdir. Gönül elçisi olmamın çıkış noktası, kimsesizlere sahip çıkmaktır. Kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmek bizlerin geleneğinde vardır. Proje kapsamında koruyucu aileler bulmalıyız ve çocuklarımızın bu aile ortamına yerleşmesini sağlamalıyız. Koruyucu aile projesini başarıyla tamamlamak istiyoruz. Bu konuda bize destek vereceğinize yürekten inanıyoruz. Masum yüreklerin, kocaman ailelerde yaşamak en büyük hayalleridir.
     Tanıtım programı proje hakkında verilen bilgilerin ardından son buldu.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Gönül Elçileri projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER