Gönül Elçileri Projesi, Denizlide tanıtıldı

Gönül Elçileri Projesi, Denizlide tanıtıldı


DENİZLİ (A.A) - Gönül Elçileri Projesi, Denizlide düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğanın himayesinde yürütülen projenin Denizlideki tanıtım toplantısı, Polisevinde gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşan Vali Abdülkadir Demirin eşi Nurtaç Demir, yetime, kimsesize veyahut ailesi olup da bakamayacak durumda olan çocuklara ikramda bulunmanın esas olması gerektiğini belirterek, Bunun için mutlaka çocukların velisi olmak gerekmez. Onların ihtiyaçlarını karşılamak, değer verildiğini hissettirmek, güzel sözlerle gönüllerini almak, memnun etmek insanlık görevidir. Dünyaya gelirken herkes aynı şansa sahip olarak gelmiyor. Kimilerin kaderi annesiz, babasız, kimsesiz olarak yazılıyor. Bizler böyle dünyaya gelen çocuklara Gönül Elçileri Projesi ile inşallah anne baba olacağız. Evimizdeki çocukları kardeş yapacağız diye konuştu.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altının, kurumun hizmetleri hakkında katılımcılara bilgi verdiği toplantıya, Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekcinin eşi Ayşen Zeybekci, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilenin eşi Asuman Hakbilen, Belediye Başkanı Osman Zolanın eşi Berrin Zolan, Vali Yardımcılarının, Kaymakamların ve daire müdürlerinin eşleri, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Denizli Kadın Platformu, Kadın Gelişim ve Kültür Derneği, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği, Denizli Kent Konseyi, Umut Çocukları Koruma Derneği, Koruyucu Aile Derneği, Zihinsel Engellileri Koruma Derneği başkan ve üyeleri ile siyasi partilerin kadın kolları, Türk Kadınlar Birliği temsilcileri ve Denizli Barosuna üye avukatların eşleri katıldı.
     Projenin, Denizlide Vali Abdülkadir Demirin eşi Nurtaç Demirin himayesinde yürütüleceği belirtildi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Gönül Elçileri Projesi, Denizlide tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER