Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanına ilgi

Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanına ilgi -Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce yenilenen orman, özellikle hafta sonlarında ilgi görüyor


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünce yenilenen Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanı, özellikle hafta sonlarında vatandaşlardan ilgi görüyor.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, ormanın, çeşme, kadın, erkek ve engelli tuvaletleri, büfe, kameriye, otopark alanı, çocuk oyun grupları, yağmur barınakları, seyir terasları gibi unsurlarla yenilenmesinin ardından halkın hizmetine sunulduğu bildirildi.
     Mesire alanı olarak da tercih edilen ormanın, ziyaretçilerine, yemyeşil bir doğa içinde oksijen depolama fırsatı sunduğu duyurulan açıklamada, şöyle denildi:
     Kütahya halkının rekreasyon ihtiyacının giderilmesi, doğa yürüyüşleri düzenlenmesi, spor faaliyetleri, yaya ve bisiklet yollarında sağlıklı yaşam koşularının yapılabilmesi, gözetleme kulesi ve seyir teraslarında doğal güzelliklerin izlenmesi, çocuklarımızın oyun oynayabileceği oyun alanları oluşturulması, piknik ihtiyacının karşılanması ve şenlikler düzenlenmesi amacıyla kurulan Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanı, 7den 70e herkesin akınına uğruyor. 1 Temmuz Pazar günü yapılan ilk etkinlikte büyük izdiham yaşandı. Kütahyalıların stres attığı ve çocukların doyasıya eğlendiği orman, kimi zaman katılımcıların kendi aralarında düzenlediği ödüllü yarışmalar, tiyatro gösterileri, Hacivat Karagöz oyunları ile hayat buldu. Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanı, Kütahyalıların hafta içi, çoğunlukla da hafta sonu tercih ettikleri mesire yeri oldu.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Halil İbrahim Yılmaz Kent Ormanına ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER