İyilik Ağacı projesi

İyilik Ağacı projesi


ERZURUM (A.A) - Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, İyilik Ağacı projesine tüm gençlerin katılması gerektiğini bildirdi.
     Kaçmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıçın 81 ilde İyilik Ağacı adlı yeni bir projeyi başlattığını belirterek, bu proje için duyarlı olan tüm gençleri beklediklerini ifade etti.
     Projeyle gençlere toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırmayı amaçladıklarını belirten Kaçmaz, şunları kaydetti:
     Uygulama sırasında iş birliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirerek, topluma yararlı bireyler olmaları, etkin birer vatandaş olmaları yolunda ilk adımları atmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Bu projede hizmet olarak kabul edilen faaliyetler, çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma yazma ve eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, kimsesiz çocuklara yardım ve onlarla zaman geçirme, yaşlılara yardım, toplumun geliştirilmesi, ihtiyaç sahiplerine yardım ve diğer iyilik hareketleri, çevremizdeki insanlarla selamlaşmak.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber İyilik Ağacı projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER