Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye

Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet yarışması -Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasına başvurular 14 Eylüle kadar yapılabilecek


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ile imzaladığı Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Evet adlı mutabakat kapsamında fotoğraf, afiş ve kısa film yarışması başlattı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, başlatılan yarışma ile kadına şiddet konusuna dikkat çekilmesi, duygu ve fikirlerin paylaşılmasını sağlayarak, farkındalık oluşturulmasının amaçlandığı ifade edildi.
     Açıklamada, 8 Martta başlayan başvuruların 14 Eylüle kadar devam edeceği belirtilerek, Şiddetten uzak, Mevlana hoşgörüsünde buluşan bir toplumun tesisine katkıda bulunabilmek için düzenlenen fotoğraf, afiş ve kısa film yarışmasında değerlendirme sonucu ödüle layık görülen eserler 24 Eylülde kamuoyuna açıklanacak denildi.
     Yarışmada, afiş kategorisinde birincilik ödülü 4 bin, ikincilik ödülü 3 bin, üçüncülük ödülü ise 2 bin lira olarak belirlendi.
     Fotoğraf alanında birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin, üçüncüye ise bin 500 lira verilecek. Kısa film kategorisi birincisine 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye de 3 bin lira takdim edilecek.
     Ödül töreni ise 12 Ekimde Mevlana Kültür Merkezinde yapılacak.
    
     Muhabir : Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kadına Şiddete Hayır, Sevgi ve Hoşgörüye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER