Kış geldi... Suriye için bir ekmek,

Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası -Suriye halkı için yürütülen insani yardım kampanyası kapsamında Çorumdaki camilerde yardım toplandı -Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalayda bağışta bulundu (Fo


AMASYA (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında Çorumdaki camilerde yardım toplandı.
     Çorumdaki camilerde cuma namazı öncesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan hutbe okundu. Suriyede yaşanan insanlık dramının da anlatıldığı hutbede, Suriyeli mağdur ve masum sivil halk için yardım çağrısı yapıldı.
     Hutbenin ardından Suriye Cuması için saf tutan Müslümanlar, yılın son cuma namazını kıldı.
     Vatandaşlar, camiden ayrılırken de okunan hutbeyi dikkate alarak, Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyası kapsamında bağışta bulundu.
    
     -BİK Genel Müdürü Atalayda bağış yaptı-
    
     Basın İlan Kurumu (BİK) Çorum Şubesini ziyaret etmek için kente gelen Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalayda, kampanyaya bağışta bulundu.
     Cuma namazıVali Sabri Başköy ile beraber Ulucamide kılan Atalay, camiden ayrılırken, Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyasına dahil oldu.
     Suriye halkı için başlatılan kampanyayı desteklediklerini ifade eden Atalay, Başbakanımızın başlattığı, Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalayın takip ettiği, Suriye konusundaki yardım ve hassasiyetlerine biz de katılıyoruz. Bu konuda hassasiyeti olan tüm insanlarımızı da yardıma davet ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Gazi Nogay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Kış geldi... Suriye için bir ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER