Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -AA bünyesinde kurum çalışanlarının katılımıyla yardım kampanyası başlatıldı


IĞDIR (A.A) - Kış geldi... Suriye için bir ekmek, bir battaniye kampanyasına destek veren AA bünyesinde kurum çalışlanlarının eşleri, Suriyeliler için kermes düzenleyecek.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kızılaydaki sergi salonunda, 1-2 Martta düzenlenecek olan kermeste, AA çalışanlarının eşleri kendi emekleriyle hazırladıkları gıda ve giyecekleri satışa sunacak.
     Suriyede yaşanan trajedinin mağduru olan, ekonomik zorluklar yaşayan halka yönelik AA bünyesinde kurum çalışanlarının katılımıyla yardım kampanyası başlatıldı. AA çalışanları da kampanyaya maddi destekte bulunacak.
     Suriyede yaşanan trajedinin mağduru olan halka yönelik kampanya, Türk Kızılayı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) başta olmak üzere Hak-İş, Memur-Sen, İslam Dünyası Sivil Toplum Kuruluşları Birliği (İDSB), Türkiye Gönüllü Teşeküller Vakfı (TGTV), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), Deniz Feneri Derneği, Cansuyu Yardımlaşma Derneği, Yardımeli Derneği, Kimse Yok mu, Ensar Vakfı, Verenel Derneği ve İstanbul Uluslararası Kardeşlik ve Yardımlaşma Derneğinin de aralarında bulunduğu, 200e yakın sivil toplum kuruluşunun desteğiyle başlatılmıştı.
     Öte yandan, sivil toplum kuruluşlarının Suriyeli halkın kış günlerinde yaşadığı dramı durdurmak için başlattığı kampanyada kullanılacak afiş ve filmler, isteyen herkes tarafından www.suriyeicinbirekmek.com ve www.breadforsyria.com adlı internet sitelerindeki kampanya materyalleri bölümünden indirilerek kullanılabiliyor.
    
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER