Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye -Adıyamanda 100 sivil toplum kuruluşu kampanyaya destek verdi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanda 100 sivil toplum kuruluşu, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasına destek verdi.
     Kampanya kapsamında sivil toplum kuruluşları tarafından Demokrasi Parkında stant açıldı.
     Adıyaman İnsani Yardım Derneği Başkanı Abdurrahman Gürbüzcan, kuruluşlar adına yaptığı açıklamada, büyük sıkıntılar çeken Suriyelilere destek olarak, sıkıntılarını biraz olsun dindirmek için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.
     Suriyede savaşın devam ettiğini anımsatan ve savaş nedeniyle Suriyelilere yardım etmeyi insani bir görev olarak gördüklerini ifade eden Gürbüzcan, Nasıl ki geçmişte İsrailin zulmüyle karşı karşıya kalan Filistinli kardeşlerimize, yoksulluk ve susuzlukla karşı karşıya kalan Somalili kardeşlerimize ve Myanmardaki yardıma muhtaç Arakanlı kardeşlerimize yardım etmeyi insani ve vicdani bir görev bildiysek, bugün de Suriyeli kardeşlerimize insani görevimizi yapma günüdür dedi.
     Suriyede yaşanan acılara merhem ve ortak olmak adına herkesi yardıma davet eden Gürbüzcan, bölgede yapılan tespitler sonucunda, acil olarak kuru gıda, bebek ihtiyaç maddeleri ve battaniyeye gereksinim olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan / Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER