Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği öncülüğünde, kampanya kapsamında 20 ton patatesle 3 ton helva Suriyeye gönderildi


ERZURUM (A.A) - Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği öncülüğünde, Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında, Suriyeye 20 ton patatesle 3 ton helva gönderildi.
     Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Ali Karayılan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyedeki savaş mağdurlarına ulaştırılmak üzere 1 tır yardım daha gönderdiklerini belirterek, Suriyede yaşanan drama seyirci kalmayan Türkiyedeki insani yardım kuruluşlarının yardım malzemesi göndermeye devam ettiğini söyledi.
     Deniz Feneri Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği olarak Suriyeye götürülmek üzere, 20 ton patatesle 3 ton tahin helvasını taşıyan 9uncu yardım tırını yola çıkardıklarını anlatan Karayılan, Suriyede savaşın başladığı günden itibaren oradaki mağdur ve mazlum insanlara yardım ulaştırmak için bütün gayretle çalıştıklarını vurguladı.
     Erzurumdan Suriyeli savaş mağdurlarına daha önce 8 tır yardım malzemesi gönderdiklerini anımsatan Karayılan, Bugün de Suriyedeki mazlumlara dağıtılmak üzere 1 tırla 20 ton patates ve 3 ton helva gönderiyoruz. Bu bağışı yapan Erzurumlu yardımseverlerimize Suriyeli mazlumlar adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da gelecek bağışları sevk etmeye devam edeceğiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER