Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Bir Battaniye kampanyası -Suriyeliler için Antalyada başlatılan Un kampanyasında, 5 tır un toplanması hedefleniyor


ANTALYA (A.A) - Antalya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı ve Kepez Belediyesi tarafından Suriyeliler için başlatılan un kampanyasında, 5 tır un toplanması hedefleniyor.
     Antalya İHH İnsani Yardım Dernek Başkanı Mehmet Yıldırım, Gazi Bulvarı Osmanlı Parkında yaptığı basın açıklamasında, Kepez Belediyesi ve Antalya İHH İnsani Yardım Derneği ile Suriyeliler için un kampanyası başlattıklarını söyledi. Suriyede olayların başladığı ilk günden itibaren hem Suriye içerisinde hem de Suriyelilerin sığındığı ülkelerde mültecilere yönelik yardım organizasyonu yürüttüklerini anlatan Yıldırım, İHH İnsani Yardım Vakfının çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü bildirdi.
     Antalya İHH olarak herkesi mazlum Suriye halkına yardıma çağırdıklarını ifade eden Yıldırım, Antalya İHH öncülüğünde, Antalyadaki sivil toplum örgütlerinin ve Kepez Belediyesinin de destek verdiği un toplama kampanyası başlatıyoruz. Kampanya 10 gün boyunca sürecek. İlk etapta 5 tır un toplamayı hedefliyoruz. Toplanan unları Antalyadan karayolu ile Suriyeye ulaştıracağız. Kampanyaya destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER