Lapseki Şeftalisi Markalaşma Projesi

Lapseki Şeftalisi Markalaşma Projesi -Projenin kapanış toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) tarafından desteklenen Lapseki Ziraat Odası, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yürütülen Lapseki Şeftalisi Markalaşma Projesinin kapanış toplantısı yapıldı.
     Lapseki Ziraat Odası Başkanı Sadık Özdem, toplantıda, proje sürecinde Lapseki merkezi olmak üzere 30 köy ve 2 beldede İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri tarafından şeftali yetiştiriciliği hakkında bilgilendirme eğitimleri yapıldığını söyledi.
     Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı da 3 ay önce düzenlenen toplantıda söylenen her şeyin yerine getirildiğini belirterek, 30 köy, 2 belde ve ilçe merkezinde Lapseki şeftalisinin markalaşmasıyla ilgili eğitim faaliyetleri tamamlandı. Markalaşma yolunda adım adım ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde projemiz tamamlanıp Ankaraya gönderilecek dedi.
     Toplantı sonunda projeye destek sağlayanlara plaket verildi.
     Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İlhan Ulus, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur ile üreticiler ve proje ortakları katıldı.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Lapseki Şeftalisi Markalaşma Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER