Nar Gibi Kampanya talihlilerine ödülleri verildi

Nar Gibi Kampanya talihlilerine ödülleri verildi -GÜBRETAŞ Genel Müdürü Balta: -60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti


TEKİRDAĞ (A.A) - GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti dedi.
     Balta, Tekirdağda bir otelde düzenlenen GÜBRETAŞın Nar Gibi Kampanya ödül töreninde yaptığı konuşmuda, kampanya ile yarım yüzyılı aşan başarılarılarında pay sahibi olan bayi ve çiftçilere teşekkür etmek istediklerini söyledi.
     Balta, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti. 81 ilden katılımın olduğu kampanyada 38 farklı ilden çiftçi ve bayi ödül kazandı diye konuştu.
     Yeni sezon kampanyasının 31 Aralıka kadar süreceğini anlatan Balta, kampanyaya katılmak için katılımcıların GÜBRETAŞtan 500 liralık gübre için bir çekiliş bileti alabileceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından ödül kazanan çiftçi ve bayi temsilcilerine ödülleri Genel Müdür Balta ve yöneticiler tarafından verildi.
     Toplantıya, GÜBRETAŞ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi İlhami Saltık ve Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Mesut Baytekin katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Nar Gibi Kampanya talihlilerine ödülleri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER