Sahte Gerçekler Dünya Tiyatrolar Gününde sahnelenecek

Sahte Gerçekler Dünya Tiyatrolar Gününde sahnelenecek


SİVAS (A.A) - Sivas Devlet Tiyatrosunda (SDT), 27 Mart Dünya Tiyatrolar Gününde, Sahte Gerçekler adlı oyun seyirciyle buluşacak.
     Oyunun yazarı ve yönetmeni Burçhan Göze, SDTde düzenlediği basın toplantısında, oyunda bir firmada anketör olarak çalışan kadın X ve bu ankete katılan Ademin yalanlarla süslediği hayatının iz düşümünün konu alındığını belirtti.
     Oyunun fuayede sahneleneceğini ifade eden Göze, Her şey bir hiçtir ve yine hiç olacaktır. Olay başlar gelişir ve hiç bitmez sloganıyla erkek ve kadın ilişkilerini kapitalist düzene eleştiri getirerek sahneye alıyoruz. Oyunumuz 40 dakika boyunca seyircilerini gerçeklerin iz düşümüne davet ediyor diye konuştu.
     Mayıs ayı sonuna kadar sanat severlerle buluşacak oyunda Özge Günay kadın X, Serhat Candan ise Adem karakterini canlandırıyor. SDTde yarın saat 18.00de sahnelenecek oyun, 13 yaş üzeri seyirciye hitap ediyor.
     Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla SDTde yarın saat 14.00de Özgürlüğe Kaçış adlı çocuk oyunu , 19.30da da Yer Altılı adlı oyun tiyatro severlerle buluşacak.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Sahte Gerçekler Dünya Tiyatrolar Gününde sahnelenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER