SBS destek kursu projesi

SBS destek kursu projesi


BİLECİK (A.A) - Bilecik Eğitim Derneğinin SBS destek kursu projesine İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığından kaynak sağlandığı bildirildi.
     Dernek Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 öğretim yılında devam edilmesi planlanan SBS destek kursu projesine 15 bin 124 lira İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca sağlanan kaynakla kursa katılacak öğrencilerin kitap, test ve kırtasiye gibi ihtiyaçlarının karşılanacağını kaydetti.
     2006 yılından itibaren sivil toplum örgütlerinin geliştirilmesi amacıyla proje bazında yardımların yapıldığı ancak Bilecikte hiçbir sivil toplum örgütü ve derneğin hibe başvurusunda bulunmadığını belirten Tekelioğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Bilecik Eğitim Derneği 2011-2012 öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) işbirliği ile yürüttüğü SBS destek kursu projesini İçişleri Bakanlığına sunduk. Derneğimiz geçtiğimiz yıl üye ve bağışçılarının desteğiyle maddi imkansızlıkları nedeniyle dershaneye gidemeyen öğrencilere yaptığı kitap ve kırtasiye yardımlarını projelendirerek İçişleri Bakanlığı Denekler Dairesi Başkanlığından Bilecikte hibe desteği kazanan ilk dernek oldu. Derneğimiz kuruluşundan bugüne Bilecikte eğitime gönül vermiş üyeleri ve bağışçılarıyla eğitim seviyesinin ve kalitesinin yükselmesi için çaba sarf etmektedir.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber SBS destek kursu projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER