Semt Sahaları Oluşturma projesi

Semt Sahaları Oluşturma projesi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Torul ilçesinde, İlçe Belediye Başkanlığı tarafından yürütülen Semt Sahaları Oluşturma projesinin tamamlanması dolayısıyla tören düzenlendi.
     Namık Kemal İlkokulu bahçesindeki törene, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Mehmet Kuşçu, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Fidin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, İlçe Emniyet Amiri Ömer Erhan Konanç, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
     Bostan, burada yaptığı konuşmada, Torul Namık Kemal İlkokulu bahçesine Mehmet Akif Ersoy Basketbol Sahası, Şehit Tamer Özdemir Çok Programlı Lisesi bahçesine ise Necip Fazıl Kısakürek Voleybol Sahası yaptırdıklarını söyledi.
     Bostan, sahaların 6 ayda tamamlandığını, projenin toplam maliyetinin 90 bin 932 lira olduğunu belirterek, bu miktarın 81 bin 582 lirasının Sosyal Destek Projesi tarafından karşılandığını kaydetti.
     Tören daha sonra öğrenciler arasında yapılan basketbol ve voleybol karşılaşmasında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarının verilmesiyle sona erdi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Semt Sahaları Oluşturma projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER