Serdivan Öğrenci Kart Projesi

Serdivan Öğrenci Kart Projesi -Serdivan Belediye Başkanı Alemdar: -Öğrencilerimizin Serdivana ilgilerini daha da arttırmak istiyoruz


SAKARYA (A.A) - Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Öğrenci Kart Projesiyle öğrencilerin Serdivana ilgisini artırmak istediklerini söyledi.
     Alemdar, Ortak Akıl İstişare Toplantıları kapsamında ilçede hizmet veren kafe ve restoranların işletmecileriyle bir araya geldi.
     Alemdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Serdivan için hazırladıkları Öğrenci Kart Projesini ilçedeki işletmecilerle müzakereye açtıklarını söyledi.
     Projeyle özel kart verilen öğrencilere kafe ve restoranlarda özel indirim uygulanmasını hedeflediklerini vurgulayan Alemdar, amaçlarının Serdivanda öğrenim gören öğrencilerle esnaf arasındaki ilişkileri geliştirmek olduğunu anlattı.
     Alemdar, Serdivanın huzur kenti olduğunu belirterek, Günümüzün kentlerinde en büyük sorun güvenlik. Kentlerin cazibe merkezi haline gelmesinde huzur ve güvenliğin rolü büyük. Öğrencilerimizin talepleri ile esnafımızı bir zeminde buluşturmayı hedefledik. Serdivan Öğrenci Kart Projesi ile öğrencilerimizin Serdivana olan ilgilerini daha da arttırmak istiyoruz diye konuştu.
     Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ise projeyi beğendiğini ifade ederek, Proje hem esnafa hem öğrencilere yarayacak. Öğrencilere sağlanan kolaylık tercihlerinde belirleyici olacaktır. Böyle bir projeye ön ayak olduğu için Serdivan Belediyesinin şahsında Başkanımız Yusuf Alemdara teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Serdivan Öğrenci Kart Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER