Sevgi Evi çocukları karne hediyelerini aldı

Sevgi Evi çocukları karne hediyelerini aldı


MANİSA (A.A) - Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, devlet koruması altındaki çocuklar için hizmet veren Sevgi Evlerinde kalan çocuklara karne hediyesi verdi.
     İlçedeki üç ayrı Sevgi Evinde kalan ve okula giden 11 çocuk, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Fatih Alakuş ile birlikte Kaymakam Nazmi Günlüyü makamında ziyaret etti.
     Kaymakam Günlü, öğrencilerin karnelerini ve almış oldukları teşekkür ve onur belgelerini inceleyerek, öğrencilere çeşitli karne hediyeleri verdi.
     Çocukları başarılı karneye sahip çocukları tebrik eden Günlü, dersleri iyi olmayan çocuklardan ise notlarını ikinci yarıda iyileştirme sözü aldı.
     Günlü, ziyaret dolayısıyla gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki üç Sevgi Evinde 17 çocuğun barındığını belirterek, şunları söyledi:
     Onlar bizlere birer emanettir. Onlara kendi çocuğumuz gibi ilgi gösteriyoruz. Onlara hazırladığımız aile ortamı taşıyan evlerimizde her ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Onlardan tek isteğimiz okumaları ve iyi birer birey olmalarıdır. Onlara verdiğimiz hizmetin karşılığını onlarda iyi birer öğrenci olarak bizlere karneleri ile gösteriyorlar. Hepsini tebrik ediyorum ve daha iyi olmaları için onlardan gayretli olmalarını istiyorum.
    
     Muhabir: Erkan Şimşek / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Sevgi Evi çocukları karne hediyelerini aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER