Sevgiye uzanan eller projesi

Sevgiye uzanan eller projesi -Proje kapsamında 25 çocuk, ayak sağlık taramasından geçirilerek yürüyüş analiz testine tabi tutuldu


ADANA (A.A) - Adana Valiliği tarafından göçle gelen ve topluma uyum sorunu yaşayan dezavantajlı çocuk ve gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik uyum sorunlarının azaltılması ve topluma kazandırılması amacıyla yürütülen Sevgiye uzanan eller projesi kapsamında 25 çocuk, ayak sağlık taramasından geçirilerek yürüyüş analiz testine tabi tutuldu.
     Özel bir ayak sağlığı merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Halis Arslanın da katıldığı etkinlikte, merkezin sahibi Podiatristi Nazlı Ekici, çocuklara ayak sağlığı konusunda sunum yaparak sorularını da yanıtladı.
     Ekici, merkez olarak bu tür sosyal projeleri desteklediklerini ifade ederek, Ancak, Sevgiye uzanan eller projesi bizim için çok daha önemli ve anlamlı. Göçle gelen ailelerin çocuklarının, kente entegrasyonunu sağlanması noktasında projenin oldukça önemli bir misyon üstlendiğini düşünüyoruz. Bu nedenle de projeyi gönülden destekliyoruz ifadelerini kullandı.
     Açıklamada Vali Yardımcısı Halis Arslanın desteklerinden dolayı Podiatristi Nazlı Ekiciye teşekkür ettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Sevgiye uzanan eller projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER