Siyaset Dergisi 18. Kuruluş yıldönümü ve

Siyaset Dergisi 18. Kuruluş yıldönümü ve Siyasetin Ödülleri töreni -Törende, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker ile Kalkınma Bakanı Yılmaza Yılın Bakanı ödülü verildi


ANKARA (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaza Yılın Bakanı ödülü verildi.
     Siyaset Dergisi 18. Kuruluş yıldönümü ve Siyasetin Ödülleri töreni, Rixos Otelde gerçekleştirildi.
     Törenin açılışında konuşan, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı Gül Kılıçaslan, derginin 18. kuruluş yılını kutladıklarını söyledi.
     Geleceğe, daha güçlü, güvenli ve huzurlu baktıklarının altını çizen Kılıçaslan, şunları kaydetti:
     Bize bu huzuru ve güveni veren, kuşkusuz, ülkemizde yaşadığımız ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmeler, toplumsal refahın istikrar içinde artması ve siyaset kurumunun sağlıklı işlemesidir. Türkiye-nin uluslararası alanda gerçekleştirdiği büyük hamlelerin varlığı, ekonomik ve sosyal gelişmenin hızlandığı, ülkemizde huzur ve toplumsal refahın arttığı böylesi bir dönemde, başta bölücü terör olmak üzere, yaşadığımız olumsuzlukların Türkiyenin gelişmesini ve küresel güce ulaşmasını, birlik ve beraberliğimizi bozamayacağını bir kez daha dünya kamuoyuna gösterdik.
     Kılıçaslan, konuşmasının ardından Eker ve Yılmaza, Yılın Bakanı ödüllerini verdi.
     Ödülü ülke genelinde hizmet veren 60 bin bakanlık çalışanı adına aldığını belirten Eker, ödüle layık görülmesinin onur verici olduğunu söyledi.
     Bakan Yılmaz da etkinliği bugünlere getirenlere teşekkür ederek, Bütün yapılan işler bir ekip çalışması. Ben de bu ödülü bütün mesai arkadaşlarım adına kabul ediyorum dedi.
     Kılıçaslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksuya Yılın Siyasetçisi, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ile Brüksel Bölge Milletvekili Mahinur Özdemire Yılın Milletvekili ödülünü sundu.
     Kuzu, yaşadığı Yumurta atılma olayları sonrası, aldığı ödüllerde artış olduğunu belirterek, Keşke daha önce başlasaymışım. Bu, kitap yazmaktan daha iyiymiş diye espri yaptı.
     Bu arada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırımın da Yılın Bakanı ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
     Bakan Yıldız, kısa süre kaldığı etkinlikten ödül töreni öncesi ayrıldı.
     Gecede, çok sayıda milletvekilinin yanı sıra Orhan Gencebay, Emel Sayın, Erol Büyükburçun da aralarında bulunduğu sanat ve iş dünyasından çok sayıda kişiye de ödül verildi.
    
     Muhabir: Barış Gündoğan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Siyaset Dergisi 18. Kuruluş yıldönümü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER