Spor Gönüllüleri Projesi imzalandı

Spor Gönüllüleri Projesi imzalandı


KARABÜK (A.A) - Safranbolu Belediyesi, Karabük Üniversitesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Spor Gönüllüleri Projesi düzenlenen törenle imzalandı.
     Safranbolu Belediye Başkanlık makamında düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Türkiyede spor denince akla sadece futbolun geldiğini ifade ederek, diğer branşlarında öne çıkması için çalıştıklarını belirtti.
     Böyle bir protokole seve seve imza attığını ifade eden Aksoy, şöyle konuştu:
     İnşallah 4 yıl boyunca Safranboluda ki gençlerimiz pek çok spor dalında, o branşın temel bilgisinin ötesinde, belkide o sporun içinde olarak başarılar elde edecekler. Burada alacakları eğitimler neticesinde çocuklar madden ve manen gelişeceklerdir. Çocuklarımızın yalnızca bilgi ile donatılmasını değil, sağlıklı olarak yetişebilmesini de sağlamalıyız. Bu da spor ile mümkündür.
     Aksoy, proje kapsamında açılacak kurslarla 7-14 yaş arası çocuklar yönelik olarak kursların açılacağını ve burada tekvando, güreş, masa tenisi, badminton, jimnastik, karate, bayan futbolu, halter, çim hokeyi gibi pek çok spor dalında eğitim verileceğini kaydetti.
     İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Oğuz Özer de, ilçede bulunan öğrencilerin bu tür spor organizasyonlarına ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayarak, projeyle hem çocuklara unutulan sporların öğretileceğini, hem de sporun sevdirileceğini söyledi.
     Karabük Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Kemal Çakıroğlu ise, üniversitenin projeye destek vermekten onur duyacağını dile getirerek, Beden eğitimi öğretmenlerinin yanında üniversite öğrencilerinin de katılacak olması, onların sorumluluk duygularının arttırılmasına vesile olacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından protokol, imzalandı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Spor Gönüllüleri Projesi imzalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER