Sporla Sağlıklı Gençliğe, Umutla Bakılan Geleceğe

Sporla Sağlıklı Gençliğe, Umutla Bakılan Geleceğe Projesi -Kaymakam Aktaş: Bu proje ile gençlerimiz başta olmak üzere ilçemizde ikamet eden herkes, sporu daha çok sevecek ve bu etkinlikler sayesinde daha fazla kaynaşacaktır


MALATYA (A.A) - Darende Kaymakamlığı ve Darende Spor Kulübü, başta gençler olmak üzere vatandaşlara sporu sevdirmek için Sporla Sağlıklı Gençliğe, Umutla Bakılan Geleceğe isimli proje başlattı.
     Proje kapsamında alınan spor malzemeleri, Kaymakamlıkta düzenlenen törenle Darende Spor Kulübüne teslim edildi. Kaymakam Mehmet Aktaş, burada yaptığı konuşmada, projenin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından açılan proje yarışmada dereceye girerek 53 bin liralık bütçeyle desteklendiğini kaydetti.
     Sporun insanları bir arada tutan ve ortak bir değer olarak herkes tarafından benimsenmesi gereken sosyal bir hareket olduğunu vurgulayan Aktaş, İlçemizdeki gençlerin daha sağlıklı yetişmesi ve zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla başlattığımız proje, her yaştan vatandaşlarımızın istifade edeceği etkinliklerle gerçekleşecektir. Sağlıklı yaşamı tercih eden insanların vazgeçilmezi olan spor, bedenin yanı sıra zihni de geliştirmektedir. Bu projeyle gençlerimiz başta olmak üzere ilçemizde ikamet eden herkes, sporu daha çok sevecek ve bu etkinlikler sayesinde daha fazla kaynaşacaktır dedi.
     Darende Spor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe de proje kapsamında güreş, basketbol, masa tenisi ve satranç kurslarının başladığını, önümüzdeki günlerde de bayanlar için voleybol ve futbol eğitimi verileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sporla Sağlıklı Gençliğe, Umutla Bakılan Geleceğe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER