Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası

Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası -Suriyede yaşanan zulme dikkati çekmek için hazırlanan fotoğraf sergisi, Afyonkarahisarda açıldı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası etkinlikleri kapsamında Suriyede yaşanan zulme dikkati çekmek için Afyonkarahisarda açılan fotoğraf sergisine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
     Anıtparkta, Suriye Halkıyla Dayanışma Platformunca açılan ve Anadolu Platformu, İlim Yayma Cemiyeti ile İHH İnsani Yardım Vakfı Afyonkarahisar temsilciliklerinin desteklediği sergide, Suriyedeki olayları anlatan 25 fotoğraf yer alıyor.
     İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüsü ve sergi sorumlusu Sefa Kurt, AA muhabirine, Suriyede yaşanan Esed rejiminin yaptığı katliamlarla alakalı halkın yaşadığı zulmü göstermek için böyle bir sergi açıldığını belirtti.
     Fotoğraflarla bilinç oluşturmak istediklerini dile getiren Kurt, şöyle konuştu:
     Suriyede yaşanan katliamla ilgili Afyonkarahisarlıların yaşadıkları duyguları daha da derinleştirmek istiyoruz. Fotoğraflarda genellikle kadınlar ve hiçbir şekilde karşılık vermeyen sivillere karşı yapılan zulümler anlatılıyor. Bu sergimiz ilk olarak İstanbul Fatih Caminde gösterildi. İstanbul, Konya, Kocaeli gibi illerin yanı sıra Afyonkarahisarda da sergiyi açtık. 3 gün boyunca açık kalacak sergimizi vatandaşlarımız ziyaret edebilecek.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Suriye Halkıyla Dayanışma Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER