Tartıştığı eşi üzerine kolonya dökerek yaktı

Tartıştığı eşi üzerine kolonya dökerek yaktı iddiası -Marmariste tartıştığı eşi tarafından üzerine kolonya dökülerek yakıldığı iddia edilen kadın, hastanede tedavi altına alındı


MUĞLA (A.A) - Marmariste tartıştığı eşi tarafından üzerine kolonya dökülerek yakıldığı iddia edilen kadın, hastanede tedavi altına alındı.
     Alınan bilgiye göre, Siteler Mahallesindeki bir apart otelde kalan H.A. (55) isimli kadın ile dün gece alkollü olarak odaya gelen eşi M.A. (62) arasında tartışma başladı.
     Sabah saatlerinde, iddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine M.A, eşinin üzerine kolonya döktükten sonra yaktı. Saçları ve sırtı yanan kadın, otel çalışanları tarafından hastaneye kaldırıldı.
     Tedavisinin sürdüğü hastanede polise ifade veren H.A, alkol aldığı gerekçesiyle eşiyle 09.00a kadar tartıştıklarını, tartışmanın etkisiyle sinirlenen eşinin odadaki kolonyayı saçlarına ve sırtına döktüğünü belirterek, Daha fazla ileriye gideceğini düşünmemiştim, bundan dolayı bir tepki vermedim. Yaktığı kibriti üzerime attı ve bir anda saçlarım ve giysilerim alev aldı. Giysilerimi çıkartarak otel görevlilerinden yardım istedim dedi.
     Hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen H.Anın, eşinden şikayetçi olduğu öğrenildi.
     Bu arada, ifadesine başvurulmak üzere Marmaris Polis Merkezine götürülen M.Anın, eşinin suçlamalarını kabul etmediği belirtildi. Tartışma sonrasında eşinin mutfağa giderek, Kendimi yakacağım, balkondan atacağım şeklinde bağırmaya başladığını öne süren M.A, eşinin kolonyayı üzerine kendisinin dökerek yaktığını iddia etti.
     M.Anın polisteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Tartıştığı eşi üzerine kolonya dökerek yaktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER