Tedbirini al, rahat uyu projesi

Tedbirini al, rahat uyu projesi -Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, açtıkları stantta halkı hırsızlık olaylarına karşı bilinçlendiriyor


DÜZCE (A.A) - Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Tedbirini al, rahat uyu projesi kapsamında açtıkları stantta halkı hırsızlık olaylarına karşı bilinçlendiriyor.
     Düzce Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda ev ve iş yerlerinden yapılan hırsızlık olaylarında artış yaşandığına dikkati çekti.
     Halkı bilinçlendirmek amacıyla Tedbirini al, rahat uyu projesi kapsamında alışveriş merkezinde stant açtıklarını anlatan Ateş, Sadece emniyet güçlerinin tedbir alması yetmiyor. Halkımızın da ev ve iş yerlerinde birtakım tedbirleri almaları gerekiyor. Deprem 30 yılda, hırsızlık bir günde yaşanabilir. O nedenle vatandaşlarımız deprem gibi hırsızlık olaylarına karşı da güvenlik tedbirlerini almak zorundadır diye konuştu.
     Ateş, 1 hafta sürecek stantta vatandaşlara evlerine güvenlik kamerası, alarm sistemi, demir parmaklık ve çelik kapı taktırmaları konusunda uyarılarda bulunduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Tedbirini al, rahat uyu projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER