Ticaret ve Turizm Okulları Okuyor Projesi

Ticaret ve Turizm Okulları Okuyor Projesi


ESKİŞEHİR (A.A) - Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 81 ilde Ticaret ve Turizm okullarında yürüttüğü Ticaret ve Turizm Okulları Okuyor projesi Eskişehirde yapıldı.
     Eskişehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2011-2012 eğitim ve öğretim yılını kapsayan bu proje İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ticaret Lisesi koordinatörlüğünde Ali Fuat Güven Turizm ve Otelcilik, Sivrihisar Ticaret Lisesi ve Sarıcakaya Çok Programlı Lisesini kapsayacak şekilde yürütülüyor.
     Geçtiğimiz günlerde, okulların kütüphanelerinin iyileştirilmesi, zenginleştirilmesi ve okuma alışkanlığı kazandırılması kapsamında yapılan çalışmalarda öğrenci, veli ve öğretmenlere Kitap Okuma Kültürü Edindirme seminerlerinin düzenlenmesinin yanı sıra ödüllü kitap okuma yarışmaları da düzenlendi.
     Duyarlı, düşünen, dilimizi doğru ve güzel kullanan, etkili iletişim kuran, yaratıcı ve eleştirel düşünen toplumların okuma kültürü edinmiş bireylerden oluşacağına olan inançla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Sessiz Kitap Okuma etkinliği gerçekleştirildi.
     Vilayet Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe katılan Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, öğrencilerle birlikte kitap okudu.
     Etkinlik 12 Mayıs 16.00da Hamamyolunda, 19 Mayıs 15.00de Esparkta ve 26 Mayıs 15.00te Kentparkta toplumsal duyarlılığın artması hedeflenerek gerçekleştirilecek.
     (MUH-MRS)
<< Önceki Haber Ticaret ve Turizm Okulları Okuyor Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER