Trafikte Saygılı Adımlar Projesi

Trafikte Saygılı Adımlar Projesi -Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün başlattığı proje tanıtıldı


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Trafikte Saygılı Adımlar Projesi tanıtıldı.
     Polisevinde düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Vali Mehmet Ufuk Erden, projenin, yayaları ve sürücüleri bilinçlendirmeyi amaçladığını ifade etti.
     Trafik ihlallerinin en aza indirilmesinin amaçlandığını belirten Erden, Kırşehirlilere seslenerek, Trafik kurallarına uyarak yaşamayı tercih edin dedi.
     Emniyet Müdürü Metin Aşık da, Kırşehiri trafik yönünden yaşanabilir bir kent yapmak için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Çok ciddi manada trafik ihlalleri yaşandığı görülmektedir. Kırşehiri trafik yönünden daha iyi bir noktaya getirmek için bu proje hazırlandı dedi.
     Projeyi anlatan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden Komiser Ercan Ergül de, 13 Ağustos-17 Kasım tarihleri arasında uygulanacak olan Trafikte Saygılı Adımlar Projesi ile sürücülerin ve yayaların trafik kuralları konusunda bilinçlendirilmesinin amaçlandığını söyledi.
     Toplam 14 hafta sürecek olan proje ile, anaokulu ve ilköğretim okullarında toplantılar düzenleneceğini dile getiren Ergül, hazırlanan tanıtıcı filmlerin televizyon ve radyolarda yayımlanacağını, kentin çeşitli yerlerinde broşürler dağıtılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Trafikte Saygılı Adımlar Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER