Uluslararası Zemin Fuarı sona erdi

Uluslararası Zemin Fuarı sona erdi -GTO Yönetim Kurulu Başkanı Aslan: -Gaziantepi bölgenin sanayi ve ticaret kenti olmanın yanında aynı zamanda fuarlar ve kongreler kenti yapmak için çalışmaya devam edeceğiz (Fotoğr


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO) tarafından bu yıl 13üncüsü düzenlenen Uluslararası Zemin Fuarı sona erdi.
     GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, 7-10 Mart 2013 tarihleri arasında bu yıl Gaziantepte ikincisini düzenledikleri Uluslararası Zemin Fuarı ile Gaziantepi Ortadoğunun Fuarlar Kenti yapma vizyonu çerçevesinde başarılı bir organizasyona daha imza attıklarını belirtti.
     Gerek katılımcı firma sayısı, gerekse ziyaretçi kalitesinin yüksek oluşunun kendilerini fuarın geleceği açısından umutlandırdığını dile getiren Aslan, şunları kaydetti:
     Marka Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirdiğimiz Zemin Fuarında yerli ve yabancı 100e yakın firma stant açarak yeni trend ürünlerini sergileme fırsatı buldular. 4 gün süren fuarımızı yerel ziyaretçilerimizin yanı sıra Ortadoğu, Kafkaslar ve Avrupadaki birçok ülkeden 39 bin profesyonel ziyaretçi ve alım heyeti gezdi. Ortadoğu Halı Fuarından sonra uluslararası niteliğe sahip ikinci bir fuarı Gaziantepe ve ülkemize kazandırmaktan dolayı gururluyuz. Bu gurur, Gaziantep Ticaret Odası olarak sadece bizim değil, bütün şehrin. Bu gurur, sayın Valimizin, belediye başkanlarımızın, oda ve dernek başkanlarımızın kısacası hepimizin, ortak aklın gururudur.
     Gaziantepi Ortadoğunun fuar ve kongreler merkezi yapma hedefiyle çıktıkları yolda emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Aslan, ilgili sektörlerde faaliyet gösteren firmaların bu fuarda stant açmak için birbirleriyle yarıştığını aktardı.
     Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde (OFM) gerçekleştirilen fuarda, katılımcı firmaların önemli iş bağlantıları yaptığını ifade eden Aslan, kentte ayda bir fuar gerçekleştirdiklerini ifade etti.
     Ayda iki fuar düzenlemeyi hedeflediklerini belirten Aslan, Bu inanç, birliktelik ve ortak akıl devam ettiği sürece bu hedefe de kısa süre içerisinde ulaşacağız. Gaziantepi bölgenin sanayi ve ticaret kenti olmanın yanında aynı zamanda fuarlar ve kongreler kenti yapmak için çalışmaya devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Uluslararası Zemin Fuarı sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER