Van Gölü Canavarı sinemaya taşındı

Van Gölü Canavarı sinemaya taşındı -Vanda çekimleri yapılan Van Gölü Canavarı adlı film vizyona girdi


VAN (A.A) - Vanda çekimleri yapılan Van Gölü Canavarı adlı film vizyona girdi.
     Kentte 2008 yılında çekimlerine başlanan ve geçen yıl yaşanan deprem nedeniyle hem çekimlerine ara verilen hem de senaryosu değiştirilen film, 30 Kasımda İstanbulda galası yapıldıktan sonra Vanda da gösterime girdi.
     Filmin, Vandaki ilk gösterimine katılan filmin yapımcısı, aynı zamanda başrol oyuncusu Nazif Çetin, bütçe yetersizliği ve kentteki deprem nedeniyle filme uzun süre ara vermek zorunda kaldıklarını söyledi.
     Çetin, 16 Kasımda vizyona girmesi gereken filmin, bazı aksaklıklar nedeniyle 30 Kasımda izleyiciyle buluştuğunu bildirerek, yaşadıkları her türlü imkansızlığa rağmen filmi tamamlamanın ve izleyiciyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
     Vanlıların filme gösterdiği ilgiden memnun olduğunu vurgulayan Çetin, Van Gölü canavarı, uluslararası ve akıllarda kalan bir unsur. Bunu sembolik hale getirmek ve yörenin coğrafi güzelliklerini ön plana çıkarmak için yaptığımız filmde, aynı zamanda deprem temasını da işledik. İkinci filmde Van Gölü canavarını daha fazla işleyerek izleyicilerin karşısına çıkacağız dedi.
     Çetin, filmin çekimlerinden sinemalardaki gösterimine kadar verdiği destekten dolayı Vali Münir Karaloğluna ve AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürke teşekkür etti.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber Van Gölü Canavarı sinemaya taşındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER