Yüz Yüze Vaaz semineri tamamlandı

Yüz Yüze Vaaz semineri tamamlandı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Yüz Yüze Vaaz semineri tamamlandı.
     Cami içi din hizmetleri kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve cami görevlilerinin usulüne uygun olarak vaaz yapabilmelerini sağlamak amacıyla Nevşehir il merkezinde görev yapan din görevlilerinden 25 imam hatibin katıldığı Yüz Yüze Vaaz seminerinin sertifika töreni yapıldı.
     Valilik toplantı salonundaki törene, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcısı Nazım Haksever ve il merkezinde görev yapan din görevlileri katıldı.
     Törende konuşan Öztürk, Diyanet İşleri Başkanlığının, din hizmetlerini daha etkili ve daha verimli hale gelmesi için personelin eğitimine çok önem verdiğini söyledi.
     Bu nedenle İl Müftülüğü olarak çeşitli alanlarda hizmet içi eğitim kursları düzenlediklerini kaydeden Öztürk, Yüz Yüze Vaaz da, bunlardan biridir. Katılan ve başarılı olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kazandıkları bilgi ve beceriyi hizmetlerine en güzel şekilde yansıtacaklarına inanıyorum. Hocaları Mustafa Şahine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.
     Haksever de, katılımcılara teşekkür ederek, seminerden elde edilen kazanımların kaybedilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
     Konuşmaların ardından Müftü Öztürk ve Haksever ile Rehber Öğretici İl Vaizi Mustafa Şahin tarafından din görevlilerine katılım belgelerinin verilmesiyle program sona erdi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Yüz Yüze Vaaz semineri tamamlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER