Zafer Kupası Skeet Atıcılık yarışması Adıyamanda

Zafer Kupası Skeet Atıcılık yarışması Adıyamanda yapılacak


ADIYAMAN (A.A) - Zafer Kupası Skeet Atıcılık yarışmasının Adıyamanda yapılacağı bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası nedeniyle Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının Skeet Atıcılık Zafer Kupası yarışmasının 01-02 Eylül arasında Adıyamanda Sitilce mevkisindeki atış poligonunda yapılacağını belirtti.
     Bağcı, Adıyamanda Atıcılık sporunun da yeni olduğuna dikkat çekerek, Yeni yapılan poligonlarla ilimizde atıcılık sporu hızla yaygınlaşıyor. Bu sene 30 Ağustos Zafer Bayramı haftası kutlamaları kapsamında İlimizde ilk kez düzenlenecek olan yarışlara İzmir, Ankara, Bolu, Karaman, Adana, Gaziantep, Malatya, Elazığ, Diyarbakır, Osmaniye ve Adıyaman illerinden olmak üzere 53 sporcunun katılması bekleniyor dedi.
     Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Ankaradan ve diğer illerden olmak üzere toplam 20 hakemin yarışma için görevlendirildiğini belirten Bağcı, yarışmanın, genel antrenman ve teknik toplantıların ardından başlayacağını ifade ederek, vatandaşları yarışmaları izlemeye davet etti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Zafer Kupası Skeet Atıcılık yarışması Adıyamanda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER