(A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Erdenay:

(A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Erdenay: -İtalya maçında 12 dev adam bir galibiyete daha imza atacak


KAYSERİ (A.A) - (A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay, İtalya maçında 12 dev adam bir galibiyete daha imza atacak dedi.
     Avrupa Şampiyonası elemeleri F Grubunda, yarın İtalya ile oynayacağı maç için Kayseride bulunan (A) Milli Basketbol Takımı, karşılaşma hazırlıklarını maçın yapılacağı Kadir Has Spor Salonunda sürdürdü.
     Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Erdenay, İtalya maçının hazırlıklarının çok iyi gittiğini, takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
     Yarın grupta çok önemli bir İtalya maçına çıkacağız. Bu maç gruptaki yerimizi belirleme açısından büyük önem taşıyor. İtalya, altıda altı galibiyetle neredeyse gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. İtalya maçından alacağımız galibiyet bizi büyük ölçüde rahatlatacak. Yarın sabah yapacağımız şut antrenmanından sonra kampta maç saatini beklemeye başlayacağız. Eksiğimiz yok, Kerem Gönlüm, maçta iğneyle oynayacak. İtalyayı 55 yıldır yenemiyoruz. Maça yoğun ilgi var. Karşılaşmanın bütün biletleri tükenmiş. Kayseri seyircisinin desteğiyle İtalya maçında 12 dev adam bir galibiyete daha imza atacak.
     Milli takımda skorer guard pozisyonunda oynayan Sinan Güler de İtalyaya karşı önemli bir maça çıkacaklarını dile getirerek, İtalyaya karşı oynadığımız ilk maçta son beş dakikaya kadar iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen sahadan mağlup ayrılmıştık. Gruptan çıkma adına kalan üç maçımızı da kazanmak zorundayız. Umuyorum ki yarın Kayserili basketbolseverlerin desteğiyle galibiyete ulaşacağız diye konuştu.
     Kerem Gönlüm de guruptan çıkma adına İtalyayı yenmek zorunda olduklarını bildiklerini ifade ederek, Belarus maçının ardından gruptan çıkma adına çok önemli bir maça daha çıkacağız. Yarın kendi seyircimiz önünde İtalyaya karşı kazanmak istiyoruz. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Onların desteğiyle sahadan mutlu ayrılan taraf biz olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber (A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Erdenay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER