1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk: "Emek üzerindeki baskıyı kaldırmak, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelemiz devam edecektir"


MARDİN (A.A) - Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk, emek üzerindeki baskıyı kaldırmak, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelelerinin devam edeceğini bildirdi.
     Türk, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayısın dünya işçilerinin birlik, dayanışma ve mücadele günü olduğu ifade ederek işsizliğin giderek arttığı bir dönemde emekçilere sadece 1 Mayıslarda değil, her zaman destek olmak gerektiğini belirtti.
     Türk, şunları kaydetti:
     1 Mayıs bundan sonra ideolojik kutuplaşma ve çatışma ortamından uzak barış, huzur, istikrar ve çalışanlar için daha fazla güven ortamı sağlanması için dayanışma içerisinde kutlanmalıdır. 2013 yılı 1 Mayıs dünya emekçiler gününün Türkiye halklarının özlemi olan barışın gerçekleşmesine vesile olmasını diliyoruz. Barış Sürecin başarıyla sonuçlanmasında ezilenlerin ve emekçilerin rol ve misyonlarının farkında olarak mücadeleye katılmaları büyük önem taşımaktadır. Çünkü bu sürecin baş mimarlarından biri de emekçilerdir. Biz de belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Emek üzerindeki baskıyı kaldırmak, demokrasi, özgürlük, eşitlik ve adalet kavramlarını hayata geçirmekteki kararlı mücadelemiz devam edecektir."
    
     Muhabir: Serkan Yücel Aydın
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER