10 Nisan Polis Günü

10 Nisan Polis Günü -Ankara Valisi Yüksel: "Üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara polisinin bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerinde"


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara polisinin gerek teknik gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği noktanın her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtti.
     Vali Yüksel, polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürü Kadir Aya gönderdiği mesajında, Ankara Emniyet Müdürlüğünde çalışanların polis gününü kutladı.
     Toplumsal değişim ve dönüşümler sonucunda halkın polisten beklentilerinin de arttığını vurgulayan Yüksel, vatandaşların desteğiyle güvenlik hizmetlerinin geliştirileceğine ve toplum destekli güvenlik hizmetleriyle de etkinliğin giderek arttırılacağına yürekten inandığını ve Ankara polisine güvendiğini anımsattı.
     Yüksel, "Üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla görevlerini ifa eden Ankara polisinin gerek teknik ve gerekse taktik yapılanmasıyla bugün geldiği nokta her türlü takdirin üzerinde. Toplumsal huzuru sağlanmış, çağdaş kalkınmasını gerçekleştirmiş, huzurlu ve güvenli bir Ankara vazgeçilmez hedefimizdir. Gününüz kutlu olsun" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber 10 Nisan Polis Günü Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER