10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Denizli Milletvekilleri Yüksel ve Dalbudak ile AK Parti İl Başkanı Örki, mesaj yayımladı


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak ile AK Parti İl Başkanı Avni Örki, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle birer mesaj yayımladı.
     AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel, yayımladığı mesajda, demokrasinin temel unsurlarından bir tanesinin hür bir şekilde herkesin her düşünceyi açıklayabildiği ve her bilgiye kolayca ulaşabildiği ortamın sağlanmasından geçtiğini belirtti.
     Özgür bir basının varlığının, ülkenin standartlarının yükselmesi bakımından büyük önem taşıdığını ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:
     Basınımızın özverili çalışması ve dünya standartlarına ayak uydurarak kendini geliştirmesi, ilimizin ve ülkemizin şeffaf, demokratik ve özgür bir şekilde ilerlemesine ve dinamizmini sürdürmesine katkı sağlamaktadır. Fedakarlık örneği sergileyen ve basın kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımızın da mutlaka sıkıntılarının çözüme kavuşturulması gerekiyor. Ulusal ve yerel medyada çalışan gazetecilerimizin sorunlarının çözülmesi, haklarının iyileştirilmesi, yaşam şartlarının ve çalışma koşullarının daha iyi bir şekle kavuşturulması şüphesiz basınımızı daha da güçlü kılacaktır.
     AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak da hür ve tarafsız basının, demokrasinin temel unsurlarından birisi olduğunu belirterek, Mesleğin yıpratıcı ve zor şartlarına rağmen büyük bir fedakarlıkla ve gayretle hizmet eden basın çalışanlarımızın, hak ettikleri hayat standardına, ekonomik ve sosyal imkanlara kavuşmasını temenni ediyorum dedi.
     AK Parti İl Başkanı Avni Örki ise büyük özveriyle çalışan, her türlü ortamda haber ve yorumlarını tarafsızlık ilkesi çerçevesinde halka ulaştırıp kamuoyunu aydınlatan basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladığını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER