10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -İl Sağlık Müdürü Öztürk: -Fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir


KASTAMONU (A.A) - İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk, Fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir dedi.
     Öztürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, ilde bulunan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin, tarafsız, güvenilir ve özgür habercilik anlayışı ile üstlendiği görevi sorumlulukla yerine getirerek Kastamonu halkına önemli bir hizmet verdiğini belirtti.
     Günün en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumu gelişen olaylar karşısında bilgilendirdiğini aktaran Öztürk, şunları kaydetti:
     Bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Toplumun iç ve dış olaylar konusunda en kısa zamanda doğru ve gerçekçi bir şekilde bilgilendirilmesine ve kamuoyu oluşturulmasına vasıta olan gazeteciler toplumumuzun sesidir.
     Ülkemizin ve Kastamonunun sorunlarını halkımıza aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, idareciler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER