10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Mersinde bazı belediye başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Mersinde bazı belediye başkanları 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, mesajında basın mensuplarının toplumun gözü kulağı olduğunu belirterek, Şahit olmadığımız, göremediğimiz ve bilmediğimiz birçok olaya onların süzgeci ile bakıyoruz. Onlar toplumun şahitleridir. Dolayısı ile gazeteci arkadaşlarımızın görevlerinin hassasiyeti bu noktada ortaya çıkıyor. Toplum, onların şahitliği ile bilgileniyor, öğreniyor ifadelerini kullandı.
     Gülek Belediye Başkanı Mustafa Tekin Çelik ise, gazetecilerin gece gündüz demeden çalıştığını ve halkın sesi olduklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:
     Yazılı ve görsel basının yanı sıra sosyal medyada önemli adımlar atarak ülkemizin ve bölgemizin gelişiminde önemli bir yere sahiptir. Basının, bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli görevleri bulunmaktadır. Bu duygularla değerli basın mensuplarını tebrik ediyorum.
     Mut Belediye Başkanı Murat Orhan ise, yerel yönetim ve merkezi yönetimle halkın arasında çok önemli bir köprü görevi gören basının, katılımcı ve çağdaş demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri oluğunu belirterek, mesajında Çalışan gazeteciler gününün tüm basın-yayın çalışanları için hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle radyo, dergi, internet ve gazete başta olmak üzere medyamızın her türlü kolunda çalışan tüm basın çalışanlarının bayramını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Ahmet Güler
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER