10 Ocak Gazeteciler Günü

10 Ocak Gazeteciler Günü -DÜ Rektörü Şerifoğlu: Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan basın yayın organları aracılığıyla çok kısa bir süre içinde haberdar oluyoruz


DÜZCE (A.A) - Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan basın yayın organları aracılığıyla çok kısa bir süre içinde haberdar oluyoruz dedi.
     Rektör Şerifoğlu, yayınladığı mesajında, gazetecilerin sadece vatandaşlara haber vermek adına, her türlü zor şartlarda çalışma hayatlarına devam ettirdiklerini belirtti.
     Mesleki zorluklara rağmen sürekli aktif çalışan gazetecilerin bütün fedakarlıklara katlanarak görev yaptığını vurgulayan Şerifoğlu açıklamasında, Dünyada ve ülkemizde yaşanan olaylardan basın, yayın organları aracılığıyla çok kısa bir süre içinde haberdar oluyoruz. Gazeteciler her türlü zor şartlarda çalışma hayatlarına devam ediyorlar. Zor bir meslek olmasına rağmen fedakarlıkla çalışma gazetecilerin meslek sevgilerini kutluyorum ve zamana karşı ve stres altında çalışan, meslek etik ilkelerine yürekten bağlı tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 10 Ocak Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER