12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali

12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali -Arp ve ney seslerinden oluşan "Arpanatolia" grubu, kilise olarak kullanılan Tarsus Saint Paul Müzesinde konser verdi


MERSİN (A.A) - Bu yıl 12ncisi düzenlenen Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, arp ve ney seslerinden oluşan "Arpanatolia" grubu, kilise olarak kullanılan Tarsus Saint Paul Müzesinde konser verdi.
     Arp sanatçısı Çağatay Akyol ve ney sanatçısı Ferhat Erdem sahne almadan önce konuşma yapan Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı, değerleriyle barışık, uluslararası tanımına yakışır bir algıyla hazırladıkları festivali el birliğiyle yeşertmeye çalıştıklarını söyledi.
     Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı ise festivalin her geçen yıl daha ileriye gittiğini belirterek, etkinliklere halkın daha çok ilgi göstermesi dileğinde bulundu.
     Arp sanatçısı Çağatay Akyol ve Ney sanatçısı Ferhat Erdemin klasik ve yerel enstrümanları buluşturarak verdikleri konserde, katılımcılar unutulmaz dakikalar yaşadı.
     Etkinliği CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve çok sayıda davetli izledi.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber 12. Mersin Uluslararası Müzik Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER