13 haneli köyün yarısının yanması

13 haneli köyün yarısının yanması -Karabükün Eskipazar ilçesine bağlı 13 haneli Emiroğlu köyünde 7 evin yanarak kullanılamaz hale gelmesiyle ilgili bir kişi daha tutuklandı


KARABÜK (A.A) - Karabükün Eskipazar ilçesine bağlı Emiroğlu köyündeki 13 evden 7sinin yanarak kullanılamaz hale gelmesiyle ilgili bir kişi daha tutuklandı.
     Emiroğlu köyünde 7 kişiye ait sadece yaz aylarında kullanılan ahşap evlerde aynı anda çıkan yangınla ilgili Karabük Jandarma Komutanlığı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışma sonunda, şüpheli görülen M.Ş, Ankarada göz altına alındı.
     Polisteki işlemlerinin ardından Karabükte mahkemeye sevk edilen M.Ş. tutuklanarak Karabük T Tipi Cezaevine gönderildi.
    
     -Olay-
    
     Yaklaşık bir ay önce Emiroğlu köyünde oturan Ali Akkaya, Talat Dedeçam, İsmet Yavuz, Behçet Şereflier, Lütfi Hasbahçe, İsmail Sarıçam ve Tahir Sarıçama ait sadece yaz aylarında kullanılan ahşap evlerde aynı anda belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında, 7 evin tamamı yanarak kullanılamaz hale gelmişti.
     Karabük Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturmada şüpheli görülen R.D, (25) daha önce tutuklanarak Karabük T tipi Cezaevine gönderilmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülümü
<< Önceki Haber 13 haneli köyün yarısının yanması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER