14 Mart Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı -Kırşehir İl Sağlık Müdürü Büyüker: Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır


KIRŞEHİR (A.A) - Kırşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Selçuk Büyüker, Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır dedi.
     14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Büyüker, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak, gösterilen ilgi ve sevgiye de teşekkür etti.
     Ulusal düzeyde olduğu gibi, Kırşehirde de sağlık çalışanlarına yapılan münferit saldırıları kınayan Büyüker, şunları kaydetti:
     Sözlü, fiziki eylemleri yapanların muhakkak kanun önünde gerekli cezaları almaları için idare olarak sonuna kadar takipçisi olduğumuzu ve sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum. Vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için çalışan o ellere hiç kimsenin elinin şiddet için kalkmasını tasvip etmiyoruz, hiçbir zaman da etmeyeceğiz. Bizlere ellerin şiddetle uzanması değil, sevgiye uzanması yakışır. Şiddet dolayısıyla hayatını kaybeden çok kıymetli meslektaşlarımıza Allah-tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Bu sebepten yaralanan ve hala yaşamış oldukları olayların tesirinde olan arkadaşlarımızda şifalar diliyorum.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber 14 Mart Tıp Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER