15 gün içinde ikinci kez yakalandılar

15 gün içinde ikinci kez yakalandılar -Konyada 15 gün önce bir otomobilden dizüstü bilgisayar çaldıkları iddiasıyla yakalanan ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 2 şüpheli, otomobillerden teyp hırsızlığı suçlamasıyla yeniden


KONYA (A.A) - Konyada 15 gün önce bir otomobilden dizüstü bilgisayar çaldıkları iddiasıyla yakalanan ve çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılan 2 şüpheli, otomobillerden teyp hırsızlığı suçlamasıyla yeniden gözaltına alındı.
     Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Meram ve Karatay ilçelerinde, 3 ayrı otomobilin camları kırılarak teyplerinin çalınmasıyla soruşturma başlattı.
     Polis, yapılan araştırmalar sonrasında Çapan Ali A. (29) ve Mehmet Beşir Tyi (20) evlerine düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.
     7 Şubatta bir otomobilin camını kırarak içindeki dizüstü bilgisayarı çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan ve çıkarıldıkları mahkemece serbest kaldıkları belirlenen iki şüpheli, işlemleri tamamlandıktan sonra yeniden adliyeye sevk edildi.
     Çapan Ali A. ve Mehmet Beşir T, savcılıktaki ifadeleri sonrası serbest kaldı.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber 15 gün içinde ikinci kez yakalandılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER