18 Mart Şehitler Günü

18 Mart Şehitler Günü -AK Parti İl Başkanı Yağcı, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı


ADANA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 98. yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
     AK Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yağcı, Türk milletinin özgürlüğünü ve bağımsızlığını tarih içinde büyük mücadeleler vererek kazandığını, yurdun dört bir köşesinde yediden yetmişe verilen mücadelelerin bazı dünya milletlerine örnek olduğunu belirtti.
     Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından birinin de Çanakkale Zaferi olduğunu dile getiren Yağcı,şunları kaydetti:
     Çanakkalede yazılan destan, vatan, millet, bayrak, din ve devlet için göğsünü bir gül bahçesine girercesine siper ederek bu uğurda şahadet şerbeti içmiş şehitlerle onların silah arkadaşları gazilerin destanıdır. Çanakkale Zaferi, bağımsızlığın ve vatanın bölünmez bütünlüğünden asla vazgeçmeyeceğimizin tüm dünyaya kanıtladığı bir destandır. Kutsal vatan topraklarımızın her bir karışı için göğsünü siper eden, yurdu düşmandan temizleyen şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.
    
     Muhabir: Muhammet Fatih Demirci
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER