19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü -Saadet Partisi İl Başkanı Akın: -Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır


ANTALYA (A.A) - Saadet Partisi İl Başkanı Galip Akın, Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır dedi.
     Galip Akın, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, gazilerin canlarını hiçe sayarak cepheye koştuklarını ve işgal güçlerini, vatan topraklarından attıklarını hatırlattı. Gazilerin Kore Savaşı, Kıbrıs Barış Harekatı, NATO Barış Gücü olarak dünyanın çeşitli yerlerinde ve terörle mücadele konusunda da üstün başarı gösterdiklerini vurgulayan Akın, Uğruna büyük bedeller ödenerek kazanılan bu vatan, bizlere şehit ve gazilerimizin en kutsal emanetidir. Milletimizin özgürlüğü için canlarının seve seve ortaya koyan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır dedi.
     Gazilerin kahramanlıklarının hafızalardan silinmeyeceğini vurgulayan Galip Akın, vatanın bağımsızlığı için mücadele eden şehitlere Allahtan rahmet, bağımsızlığın canlı tanığı gazileri de saygılarımla selamladığını kaydetti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 19 Eylül Gaziler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER