19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramına doğru -Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ocak: -"19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivalinde gençleri Kent Ormanında buluşturacağız"


EDİRNE (A.A) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramında düzenleyecekleri "19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivali" ile gençleri Kent Ormanında buluşturacaklarını belirtti.
     Ocak, il müdürlüğünde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15-21 Mayıs Gençlik Haftası ile 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
     Düzenleyecekleri etkinliklerle Edirnede ilkleri gerçekleştirmek istediklerini belirten Ocak, "Etkinlikler kapsamında düzenleyeceğimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Festivalinde gençleri Kent Ormanında buluşturacağız. Konserler, gösteriler, yarışmalar ve pikniğin yer alacağı etkinliklerde, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki yarışmalarda dereceye giren gençlere de ödüllerini taktim edeceğiz. Ayrıca Kent Ormanında 18-19 Mayısta Duatlon Balkan Şampiyonası düzenlenecek" dedi.
     Ocak, programda, özel sporcularla ilgili etkinliklere de yer verdiklerini ve engelli vatandaşları göz ardı etmeyecek çalışmalar yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Zeki Gümüş
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER