19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlanıyor -GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -"Üretimi, verimliliği ve kaliteyi ancak yeni fikirlere açık, araştırmacı, öğrenen ve kendini geliştiren gençlerimizle sağlayabiliriz"


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, üretimin, verimlilik ve kalitenin ancak yeni fikirlere açık, araştırmacı, öğrenen ve kendini geliştiren gençlerle sağlanabileceğini belirtti.
     Konukoğlu, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Büyük Önder Atatürkün, Bandırma Vapuru ile Samsuna çıktığı 19 Mayıs 1919un Kurtuluş Savaşının başladığı gün olduğunu, Atatürkün bu bayramı Türk gençliğine armağan ettiğinin anımsattı.
     Savaşı zaferle taçlandıran Türkiyenin bugün dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Konukoğlu, gençlerin ekonomik kalkınmanın önemli bir unsuru olduğunu vurguladı.
     Türkiyenin genç nüfusa sahip olduğuna işaret eden Konukoğlu, gençlere yüksek kalitede bir eğitim imkanı sunarak iyi yetişmelerini sağlamanın, onların önünü açmak ve desteklemek gerektiğini vurguladı. Konukoğlu, şunları kaydetti:
     "Sanayiciler olarak, gençlerimizin daha başarılı olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. GSO olarak, onlara yönelik projeler gerçekleştirmeye ve yeni istihdam kapıları açmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizden umutluyuz. Dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi olma hedefimize ulaşmamızda en büyük itici gücümüz gençlerimiz olacaktır. Üretimi, verimliliği ve kaliteyi ancak yeni fikirlere açık, araştırmacı, öğrenen ve kendini geliştiren gençlerimizle sağlayabiliriz."
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER