19 Mayıs kutlamaları

19 Mayıs kutlamaları -Bayram Afyonkarahisarda çeşitli etkinliklerle kutlandı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Afyonkarahisarda törenlerle kutlandı.
     Atatürk Spor Salonunda düzenlenen programın açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş, Atatürkün 19 Mayısı armağan ettiği gençlere büyük görevler düştüğünü belirtti. Gençlerin, Türk milletinin geleceği, yarınların teminatı olduğunu ifade eden Kuş, şöyle konuştu:
     "Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde, nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin de Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır sözünü rehber edinerek çok çalışıp, ileride şahsınıza verilecek olan görevi en iyi şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur."
     Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Folklor Grubu tarafından sunulan halk oyunları gösterilerinin ardından, Afyonkarahisar Belediyesi Musiki Eğitim Merkezi Mehteran Bölüğünce konser verildi. Çeşitli spor aktivitelerine yer verilen programda, şiirler okundu, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.
     Programa, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Milletvekilleri Halil Ürün ile Kemalettin Yılmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Albay Gökhan İsmet Gülmez, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber 19 Mayıs kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER